En bra dag

Dagens mässa har verkligen varit bra. Även om vi inte haft alldeles fullt i montern, så har det varit en strid ström av ”rätt” besökare som varit riktigt intresserade av vårt erbjudande. 99% har aldrig sett detta förut och mer än hälften verkade förstå fördelarna med en tiltrotator. Även om vi har en aning skymd placering verkar det som att de som är intresserade av våra produkter hittar oss ändå.

Vi hade exempelvis en besökare från Washington, som ägde trettio grävmaskiner och han bestämde sig direkt för att detta ville han testa på några av sina maskiner. Blir alltså ett uppdrag för Samuel & Samai som direkt efter mässan får arrangera något för vår nyvunne kund. Alla i montern tyckte att dagen varit bra och Martin har fått köra rätt mycket då jag själv drog iväg några timmar för att fylla upp våra fack på presscenter. Dit går alltså alla journalister och hämtar info om vad som bjuds på mässan och glädjande nog hade gårdagens pressmappar gått åt. Har också sett ett antal journalister som varit förbi oss idag så det blir att kolla lite Amerikanska entreprenadtidningar efter mässan.

Det har också varit förbi en del Svenskar och hälsat på oss idag.
Ett gäng kom från Varbergs LBC, ett gäng från Hälsingland, några enskilda entreprenörer från spridda delar. Alla på gott humör och det kan väl inte bli fel heller med mixen av deras stora intresse – maskiner – tillsammans med ett av världens mest kända nöjesställen.
Summerar dagen som riktigt bra och nu ser vi verkligen fram emot de återstående tre dagarna som garanterat kommer bli än mer välbesökta.

/ Sten

This entry was posted in svenska. Bookmark the permalink.
  • Joe

    Gillar filmen… Inc ! ….

  • Sten Stromgren

    Great Joe! :-)

blog comments powered by Disqus