Dan före dopparedan

En dag kvar och bitarna börjar falla på plats. En av bitarna är Stig, Monica & Martin, som landade Vegas i går kväll. De hade då hunnit med att mellanlanda i New York och där tagit en rekordsnabb sightseeing. Vet att Stig gillar effektivitet, men att han skulle sett hela New York på sex timmar tror inte ens jag på :-)

Morgonen började likt gårdagen, med frukost på hotellets frukostbuffé, vilken jag recenserade igår. Därefter knallade jag, Stig & Lars-Göran ned till mässan som ligger på gångavstånd från vårt hotell. Blev ytterligare puts på de begagnade skoporna som Gunnar & grävmaskinsägaren har med sig. Inte det roligaste att visa, men i brist på bröd får man äta limpa. Varje gång jag tänker på alla nya produkter som sitter fast i Los Angeles hamn vill jag bara gråta.

Vi skulle haft en kanonfin monter med vårt system engcon, produkterna vi skulle visat upp på våra fina podier, samt allt övriga saker som Jens plockade ihop åt oss och som också ligger i containern. Med tiden har jag lärt mig att man inte ska gråta över spilld mjölk, men denna gång funderar jag på att göra ett undantag. Medans jag & Stig fejade i montern åkte Gunnar & Lars-Göran runt, runt i stan och letade rätt på allt från fettspruta till gem för att klämma ihop några tillfälliga pressmappar. Framåt förmiddagen dök även Monica & Martin upp och sin vana trogen rätade Monica upp det som inte riktigt fallit på plats ännu.

Kan inte annat än imponeras över både Stigs & Monicas effektivitet, då de bara liksom gör saker, utan att ha någon speciell ordning eller diskussion kring det. Kanske beror på att de gjort ett ANTAL mässor sedan de drog igång cirkusen :)

Dagen fortsatte med att alla gnuggade på med sitt och jag var över till presscenter med våra pressmappar som inte var några mappar. Det blir aldrig som man tänkt sig stämmer än en gång rätt bra. Jag beställde pressmappar av Strateg, som då la detta på sin medarbetare Mia och hon skulle i sin tur fixa detta genom sin kontakt på tryckerit. När de väl kom ut till montern visade det sig att mapparna egentligen bara var en fram & en baksida. Alltså ingenting att stoppa i någon info i. Än en gång en nödlösning genom att vi klamrade ihop vår katalog samt den konceptfolder som ska tas fram.

På slutet av dagen var jag till Hydremas monter och lämnade kataloger och annat material som kan vara till hjälp om de får frågor om tiltrotatorn de har på sin järnvägsutrustade maskin.

Runt sexdraget (svensk tid) är Martin färdig med grävandet och vi lämnar över montern till de ljudkillar som kommer med vår speaker utrustning.

Som en sista check passerade Roz på GES, och undrade varför hon inte hört nåt från oss på nån dag. Förklarade att den hjälp med tältet hon fixade var perfekt för stunden,  & att dagsläget klarar vi oss gott.

Nu gäller det bara att kraftsamla inför stora vågen i morgon.

/ Sten

This entry was posted in svenska. Bookmark the permalink.
  • Mallan

    Hoppas att allt går bra och lycka till!

    Kram Mallan

  • engcon

    Tack så mycket, Mallan!

blog comments powered by Disqus